JANDARMA İL KOMUTANLIĞI TARAFINDAN DÜZENLENEN TANITIM ETKİNLİĞİ

Okulumuz, Jandarma İl Komutanlığı tarafından düzenlenen tanıtım etkinliğine ev sahipliği yaptı. Öğrencilere güvenlik ve kamu hizmetleri konularında bilgi vermek amacıyla gerçekleştirilen bu faaliyet, öğrencilerimiz için önemli bir fırsat oldu.

Jandarma İl Komutanlığı ekibi, öğrencilere jandarma teşkilatının görevleri, sorumlulukları ve çalışma alanları hakkında detaylı bir sunum gerçekleştirdi. Ayrıca, jandarma personeli öğrencilerin sorularını cevaplayarak meslekleriyle ilgili merak ettikleri konuları aydınlattılar.

Bu etkinlik, öğrencilerimizin kamu hizmeti alanında kariyer düşüncelerini şekillendirmelerine ve güvenlik güçlerinin önemini daha iyi anlamalarına yardımcı oldu. Aynı zamanda, jandarma personeli ile öğrenciler arasında olumlu bir etkileşim ve iletişim ortamı oluşturularak toplum ile güvenlik güçleri arasındaki bağların güçlenmesine katkı sağlandı.

Bu tarz etkinliklerin düzenlenmesi, öğrencilerimizin meslek seçimlerini daha bilinçli bir şekilde yapmalarına ve toplumda daha aktif bir rol üstlenmelerine olanak tanımaktadır. Jandarma İl Komutanlığı’na bu değerli bilgilendirme etkinliği için teşekkür ederiz.

16-03-202416-03-202416-03-202416-03-2024

Yayın: 16.03.2024 - Güncelleme: 16.03.2024 16:45 - Görüntülenme: 53