T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İZMİR / KEMALPAŞA - Kemalpaşa Yamantürk Çok Programlı Anadolu Lisesi

8 MART ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA OKULUMUZA ZİYARET

8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle okulumuza özel bir ziyaret gerçekleşti. Avukat Gülay SULU, öğrencilerle buluşarak önemli mesajlar verdi.

 

Avukat Gülay SULU kadın hakları ve eşitlik konularında uzmanlaşmış bir avukat olarak, öğrencilere ilham verici bir konuşma yaptı. Kendi deneyimlerinden örnekler vererek, kadınların toplumda nasıl daha güçlü ve etkili olabileceklerini anlattı.

 

Öğrenciler, Gülay SULU’nun yaşadığı deneyimlerden ve başarı hikayelerinden büyük ilham aldılar. Kadınların kararlılığı ve azmi konusunda yeni perspektifler kazanırken, kendi potansiyellerini daha iyi anlama fırsatı buldular.

 

Okulumuzun düzenlediği bu özel etkinlik, kadınların güçlendirilmesi ve desteklenmesi gerektiği mesajını bir kez daha vurguladı. Öğrenciler, Kadınlar Günü’nü anlamlı bir şekilde kutlamanın yanı sıra, toplumsal cinsiyet eşitliği konusunda farkındalıklarını artırmış oldular. 

 

Bu anlamlı ziyaretleri için Avukat Gülay SULU’ya, Psikolog Aras TAŞTAN’a ve Sosyal Çalışmacı Pelin AVCI’ya teşekkür ederiz. Ayrıca bu ziyaretin organizasyonunda emeği geçen okulumuz Muhasebe ve Finansman Alan Şefi İlksen ERDOĞAN’a teşekkür ederiz.

16-03-202416-03-202416-03-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 16.03.2024 - Güncelleme: 16.03.2024 16:23 - Görüntülenme: 45
  Beğen | 0  kişi beğendi