12 MART İSTİKLAL MARŞININ KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY’U ANMA PANOMUZ

12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Panomuz.

Bugün, ülkemizin milli marşı olan İstiklal Marşı’nın kabulünün 103. yıl dönümünü ve milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u anma gününü coşkuyla kutladık. Bu anlamlı gün vesilesiyle okulumuzda düzenlenen etkinlikler kapsamında İstiklal Marşı’nın kabul edilişini ve Mehmet Akif Ersoy’u anlatan bir anma panosu oluşturuldu.

Okulumuzun öğrencileri, öğretmenleriyle birlikte İstiklal Marşı’nın önemini ve milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un hayatını araştırarak bu özel günü anlamlandırdılar. Ardından, okul koridorlarından birinde yer alan özel bir alanda, marşın kabulünü ve Mehmet Akif Ersoy’u anlatan panoyu hazırladılar.

Pano hazırlığında emeği geçen okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenleri Deniz DİNÇARSLAN ve Ahmet ÇETİN’e teşekkür ederiz.

16-03-2024

Yayın: 16.03.2024 - Güncelleme: 16.03.2024 16:26 - Görüntülenme: 47